Skip to main content

Kloak

Fremtidens klimaudsigter byder på store og omfattende kloak opgaver, og det indebærer bl.a. håndtering af regnvand.

I forbindelse med kloak arbejde er der behov for nytænkning for at kunne løse de afløbstekniske udfordringer, vi står overfor.

Plougmand A/S udfører autoriseret kloak arbejde, og vi har som altid et stort fokus på miljø og bæredygtighed. Vi tilbyder udførelse ved traditionelt gravearbejde såvel som ved anvendelse af No-dig metoder. Eksempelvis styret boring, strømpeforing og rørsprængning.

LAR-løsninger/regnbede

Etableringen af regnbede eller LAR-løsninger som de også kaldes, er en stadigt mere udbredt bæredygtig metode. Den anvendes til at håndtere regnvand fra tagafløb og andre befæstede arealer.
LAR er en forkortelse af Lokal Afledning af Regnvand eller Lokal Anvendelse af Regnvand.
Traditionelle lukkede rørsystemer suppleres med eller erstattes af forskellige teknikker til lokal afledning af regnvand. Denne afledning er primært er baseret på nedsivning og forsinkelse.
Etablering af LAR kan løse problematikker i forbindelse med overbelastede kloaksystemer.

Drænearbejde

Mange oplever i dag fugt i fundamentet eller vandskader i kælderen. Men dette problem kan vi i dag løse ved at lægge et dræn.
Plougmand A/S vil undersøge Jeres kælder og kloaksystem, og derefter kan vi udføre følgende: Lægge et dræn omkring huset, isolere kældervæggen eller sætte vandafvisende plader op.
Vi anvender både moderne teknologisk udstyr, bl.a. laserteknologi, men også traditionelle redskaber. Derfor kan vi garantere, at vi vil løse Jeres problemer på professionel vis.

Strømpeforing

Strømpeforing er et særdeles godt alternativ til nye ledninger, som kan forlænge levetiden på f.eks. spildevands- og regnvandsledninger med mange år. Fordelen ved strømpeforing er, at det er et enkelt og effektivt system, til bl.a. renovering af defekte kloakker, og det udføres uden at grave jorden op.
Systemet laves med en strømpe af polyesterfiber, der er imprægneret med harpiks. Udfaldet bliver en stærk og glat overflade, der sikrer optimal gennemstrømning og forebygger effektivt aflejringer.
Denne metode forhindrer desuden også rotter i at komme ind i systemet.
Se mere her…

Kloak TV

Når der opstår problemer i kloaksystemet, kan det under tiden være besværligt at finde fejlen samt få adgang til det pågældende punkt i systemet, hvor problemet er opstået.
Ved hjælp af Plougmand A/S’ anvendelse kloak TV, kan vi finde fejl og skader i de skjulte kloakrør. Vi kan optage farvebilleder og video samt lokalisere problemet.
Denne metode vil vi typisk anvende til både fejlfinding, rottebekæmpelse, ved tilsyn og vurderingsarbejde samt som dokumentation ved forsikringsskader.
Se mere her…

Forsikringsskader

Er uheldet ude, og I står f.eks. med en kælder fuld af vand, sammenstyrtninger eller noget helt tredje, så står Plougmand A/S klar til at udbedre skaderne!
Med vores kloak TV kan vi hurtigt lokalisere, hvor problemet er opstået, og derefter vil vi på kort tid afhjælpe og reparere skaderne.

Yderligere tilbyder vi vejledning til planlægning og tegning samt til ansøgning af tilladelser ved myndigheder m.m.

Plougmand A/S er desuden certificerede rottespærre-montører, se mere her…

Kontakt os i dag
-og få et uforpligtende tilbud!

Tlf. 21 69 92 09
Mail: info@plougmand.dk