Skip to main content

Entreprenør

Plougmand A/S’ entreprenør arbejde omfatter alt fra gravearbejde og miljøgodkendt jordhåndtering til kloak og diverse former for gartner- og anlægsarbejde.
Vi har mange års erfaring inden for entreprenør arbejde, og vi leverer som altid kun professionelt kvalitetsarbejde til både private, virksomheder samt til offentlige institutioner.

Entreprenørarbejde kan være en omfattende proces, og derfor er det vigtigt, at der allerede fra start er skabt en god kontakt og tillid mellem kunde og entreprenør.
Plougmand A/S har den nødvendige ekspertise og evner at etablere den gode og holdbare kommunikation med Jer som vores kunder.

Jord- og støbearbejde

Håndtering af jord er en væsentlig entrepriseform, som kræver ekspertbehandling, da vi her har at gøre med et ”levende materiale”, som skal behandles men omhu og med de rigtige redskaber. Dette faktum er både afgørende for holdbarheden for udgravningen til et nyt byggeri, ny belægning eller et nyt anlæg i haven.
Desuden laver vi alle former for støbearbejde, eksempelvis støbning af sokler og fundamenter til diverse nybyggerier.

Gartner- og anlægsarbejde

Vores gartner- og anlægsarbejde omfatter en bred vifte af opgaver og projekter. Vi udfører diverse nyanlæg samt vedligeholdelse af allerede eksisterende anlæg. Vi laver bl.a. sten- og grusanlæg, beskæringsarbejde af træer og buske og etablerer vandeanlæg og regnbede i små og store haver.

Kloak arbejde

Vi udfører autoriseret kloak arbejde, og vi har som altid et stort fokus på miljø og bæredygtighed. Vi tilbyder udførelse ved traditionelt gravearbejde såvel som ved anvendelse af No-dig metoder, som f.eks. kloak TV, styret boring, strømpeforing og rørsprængning.
Se mere her…

Kontakt os i dag
-og få et uforpligtende tilbud!

Tlf. 21 69 92 09
Mail: info@plougmand.dk