Skip to main content

Kloak TV

Er der opstået problemer i Jeres kloaksystem? Og er problemerne ovenikøbet svære at identificere? Så har I brug for vores ekspertise med kloak TV.

Plougmand A/S står klar til at hjælpe Jer, og med vores kvalitetssikre kloak TV, kan vi lynhurtigt få overblik over problemstillingerne – hvor skaderne er opstået, hvor omfangsrige de er og ikke mindst, hvordan vi på bedste vis kan få udbedret skaderne.

Teknologisk kloak udstyr

Plougmand A/S er opdateret om den nyeste viden inden for TV inspektion, og vi benytter dermed topsikret udstyr i vores arbejde.
Derfor kan vi garantere Jer, at vi udelukkende arbejder med professionelle værktøjer.

Derfor bruger vi TV Inspektion

Når vi gennemsøger kloaksystemet med vores udstyr, så sikrer vi nøjagtigheden. På denne måde kan vi præcist lokalisere hvor skaden er sket, hvor stort et omfang der er tale om, samt hvor skaden er opstået. Når vi anvender denne metode, kan vi netop undgå store udgravninger i jorden, hvilke som oftest medfører store omkostninger, og som ikke mindst er ubelejlige.
Efter vi har inspiceret Jeres kloaksystem, kan vi let afgøre, hvilken form for renovering, der er behov for.

Muligheder ved brug af kloak TV

Med vores kloak-TV kamera kan vi opdage fejl og skader i de skjulte rør. Vi kan optage farvebilleder og videofilm ved hjælp af en sender, der er indbygget i kameraet.

Udover identifikation af fejl og skader, så er denne metode er særdeles velegnet til rottebekæmpelse, til brug ved tilsyn og vurderingsarbejde, og film og billeder kan anvendes som dokumentation ved forsikringsskader.

Kontakt os i dag
-og få et uforpligtende tilbud!

Tlf. 21 69 92 09
Mail: info@plougmand.dk